Om Flokken

3. – 4. klasse

Flokken består av speidere i alderen 8 – 10 år. 

Flokken har møter om tirsdagen, og vi holder møtene enten på lokalet eller ved Mon Plaisir/i Skredderdalen. Alle møtene, både de på lokalet og de på Mon Plaisir,  er fra 18:00 til 19:30. Utemøtene ved Mon Plaisir kan evt. vare litt lengre dersom vi går opp i Skredderdalen. Ettersom vi er ute på de fleste møtene, er det viktig at alle er godt kledd, og har bukser man kan sitte på bakken i. 

Fra oktober til april er det mørkt under hele eller deler av møtet, så alle må ha med lykt, og helst refleksvest.

De som har, kan ta med egen tollekniv/spikkekniv der det er angitt i terminlisten.
Om det er noen som ikke skal være med på tur eller manøver, er det likevel viktig å være på planleggingsmøtene, da vi legger viktige speiderelementer til disse møtene.

I kalenderen vår finner du en liste over kommende møter og andre arrangementer som gjelder flokken. Fullstendig terminliste for semesteret (pdf) kan du laste ned her. Vær oppmerksom på at det kan forekomme endringer i terminlisten, da vil det bli gitt beskjed med e-post og/eller SMS og fortrinnsvis også i kalenderen. Bemerk at vi ikke har møter i skoleferie-uker og i uken etter turer/manøvre.

Også i dette semesteret vil vi ha bruk for foreldrehjelp. Vi skal ha foreldremøte om høstens program tidlig i semesteret, der håper vi på like god entusiasme for å delta som foreldrehjelp som tidligere.

Er det noe dere lurer på, er det bare å ta kontakt.

Flokkledelsen 2019-2020 er:

Flokkleder:
Denise Fewtrell Flatmark
flokk@4bergen.no92 68 77 10
Flokkassistent:
Vinjar Wærenskjold
90 88 51 27
Flokkassistent:
Elin Opsahl
40 62 11 58
Flokkassistent:
Astri Karin Toppe
47 64 18 83
Flokkassistent:
Linn-Cecilie Falstad
41 42 42 24

Legg igjen en kommentar