Godt gjennomført dugnad og åpningstur på Kåken

Helgen 20.-21. august var det igjen duket for dugnad og åpningstur.

Under dugnaden på lørdag hadde vi i overkant av 20 par hjelpsomme hender som vasket, ryddet, malte, snekret, fikset, sagde ned døde trær, hogget og bar ved og mere til. Kvelden ble avsluttet med grilling, og da først kom regnet. Det gikk stort sett ut over Geir, som var dagens grillkokk, og måtte stå ute. Vi andre satt bare inne og ventet på delikatessene. Da grillingen var ferdig, ga regnet seg etter hvert også.

DSC_1074

Med god innsats rakk vi å male alle vinduslemmene

DSC_1084

Tålmodige store og små i kakekø – Geir serverer jubileumskake

Åpningsturen på søndagen var spesielt viet 10-års-jubileet for «Nye Kåken», og 110-års-jubileet for den gamle, som brant ned i 2005. Så derfor måtte vi selvsagt ha jubileumskake, og korte «taler» med oppsummering av hyttenes historie. Ellers hadde vi de vanlige innslagene med overgang fra flokk til tropp (ingen overgang til roverlag i år) og rundløype med diverse speideraktiviteter.

Til sammen talte vi i overkant av 60 deltakere.