Vestlandsmesterskap for småspeidere 2016

Kollevåg

Nå er det snart klart for Vestlandsmesterskapet for småspeidere 1. mai i Kollevågen på Askøy. Det kommer til å bli ett kjempearrangement og en fantastisk opplevelse! Vi har meldt på 2 patruljer/kull fra flokken. Vi håper selvfølgelig på gode plasseringer!

Vi må vite hvem som blir med, så det er påmelding til Vinjar senest på flokkmøtet tirsdag 26. april.

Småspeiderprogrammet for dagen er:

  • Fremmøte og registrering mellom 09:30 og 10:15.
  •  Rundløype (4 poster). Rundløypen er ferdig kl. 14:30
  • Avslutning og premieutdeling kl. 15:00.

Speiderne må (selvsagt) kle seg etter været, med godt, varmt fottøy. Ellers må de ha med matpakke og drikke, og evt. reservetøy etter behov. De som har, tar på speiderskjorte og speidersjal. Dersom været er bra, kan dette være en fin utflukt for hele familien!

Vi kommer til å ha en «mini-rundløype» på flokkmøtet 26. mai, som en oppkjøring til VM. Her må alle stille, selv om de vet at de ikke skal være med på VM!

Vi har ikke lagt opp til fellestransport til og fra Kollevågen, og vi må basere oss på at noen foreldre kan kjøre, og ta med andre som ikke selv har muligheter for å bli kjørt. Vi kan prøve å organisere fordeling i bilene når vi vet om behov og kapasitet. Det er god parkeringsplass like i nærheten av området.

Videre skal patruljene/kullene ha med en voksen ledsager (som ikke skal hjelpe til på postene). Vi skal også stille med én postvakt per patrulje, noen av lederne våre kommer til å være med, men vi trenger foreldre til dette også. Gi beskjed ved påmelding om dere har muligheter for å kjøre, være ledsager eller være postvakt!

Hvis det er noe dere lurer på er det bare å kontakte Vinjar på e-post:

vwerensk@gmail.com, eller mobil: 90 88 51 27.

Les mer om VM på kretsen sine nettsider.

http://www.hordalandsspeiderne.no/h/hordaland/upload/vedlegg/Invitasjon-VM-i-speiding-2016-1.pdf

Dere kan lese mer om Kollevågen på: BOF http://www.bof.no/Omrader/Askoy/016_kollevaag.htm

Speiderhilsen

Flokkledelsen