Profileringsplagg for 4. Bergen-Sandviken

profil

Norges speiderforbund har laget en ny serie profileringsplagg (T-skjorter og pikéskjorter kalt «Blå») som kan brukes som et alternativ til den offisielle speiderskjorten.

001_b_1Vi vil få laget vår egen versjon av disse skjortene, med gruppelogoen «Lysten», til salgs for medlemmene våre til sterkt subsidiert pris. Vi tar opp bestillinger fram til 3. mai, og regner med å få levert skjortene innen utgangen av mai. 

For å holde seg til én standard, vil vi satse på pikéskjorter med brodert «Lysten»-logo på venstre bryst. Dessverre leveres ikke pikéskjortene i barnestørrelser, så i de minste størrelsene vil vi benytte vanlige t-skjorter med trykk på ryggen. 

speiderskjortePikéskjortene leveres ned til størrelse «small», og vi regner med at dette vil være lite nok for de fleste speiderne i troppen. I flokken vil vi imidertid gå for t-skjorter. Det er imidlertid fullt mulig å bestille ekstra t-skjorter m/trykk på ryggen i voksenstørrelser for dem som ønsker det i tillegg.

I år subsidierer vi ett plagg per aktiv speider/leder. Prisene blir da: T-skjorte barn: ca. 65 kroner (ordninært ca. 205 kroner), pikéskjorte: ca. 170 kroner (ordninært ca. 325 kroner). T-skjorte voksen (ikke subsidiert) ca. 225 kroner. Prisene er basert på standardprisene fra leverandør, pluss trykking/brodering.   

Vi tar opp bestillinger fram til 3. mai, og regner med å få levert skjortene innen utgangen av mai. Benytt skjemaet nedenfor eller bestill via SMS: Send «GS 4BG SKJORTE» + bestillingsinfo til 1963. Du kan også se skjortene i butikken i Speidersenteret.