Heder og ære på kretsens årsmøte

For andre året på rad dro vi i land seieren i Kretsbannerkonkurransen!

Kretsbannerkonkurransen er en konkurranse blant kretsens grupper der det gjelder å samle flest mulig poeng i løpet av året. Her teller plasseringer i manøvre og konkurranser, og gjennomførte flokk-, patrulje og roverlagsturer der vi leverer inn turlogger til kretsen.

Ett av gruppen sine mål for 2012 var at vi skulle vinne denne konkurransen. Så takket være flott innsats under VM og Bymanøver, og turene våre, klarte vi å nå målet. Gratuterer til dere alle, og takk for innsatsen!

Forbundets hederstegn til Frøydis og 10-års tegn til Geir

I tillegg til dette fikk Frøydis Enstad overrakt Forbundets hederstegn av visespeidersjefen, May-Britt Roald. Frøydis fikk utmerkelsen for sin lange karriere som speiderleder (som går mer enn 40 år tilbake), ulike verv i kretsen og for sin innsats for kretsens julemarked. Frøydis har sluttet som aktiv leder i gruppen, men er å finne på speidersenteret flere dager i uken.

Det er også gledeleg at Geir Bartz-Johannessen (som ikke var til stede) ville fått 10-års-tegnet, for sin innsats som leder. Geir ble godkjent som leder i 2003, var leder i troppen og flokken noen år før han dro til Trondheim, og har etterpå hatt ulike lederverv i forbundet, blant annen som Skogvokter. Fra i fjor høst har Geir vært tilbake i Bergen, og er nå med i gruppestyret og i hjelper til i troppen, spesielt på turer.

Vi gratulerer dere begge!