Loggbøker for flokk og tropp

loggbok

Vi har nå kjøpt inn NSF sine loggbøker for småspeidere, stifinnere og vandrere, for videresalg til sterkt redusert pris.   

loggbok loggbok loggbok

Dette er en helt ny bokserie til bruk i enhetene, som er kommet ut siste året. Vi kommmer til å bruke dem i for å følge opp aktiviteter og treningsprogrammet. Bøkene er nyttige både som loggbøker og oppslagsverk.  

Vanlig utsalgspris er 80 kroner, vi selger dem for 40. (NB! gjelder kun ett eksemplar av hver bok per speider. Hvis du mister eller ødelegger boken, må du kjøpe ny til full pris. Husk å skrive navnet ditt i boken og å ta den alltid ut av brystlommen før du vasker speiderskjorten!) Bøkene kan kjøpes på flokk- og troppsmøter. Betal kontant til leder, eller til giro 3625.85.91326.

Fra omtale av bøkene: «Bøkene er i lommeformat med laminerte ark og spiralrygg. De inneholder avkryssningstabeller til treningsprogram for enheten, inkludert nye og mer utfyllende programmerker. De er fargerike og lettleste, med inspirerende eksempler og sitater som skal pirre speidernes nysgjerringhet og motivere til å lære og å prøve ut nye ting. Dessuten gir de innblikk i speidingen og grunnleggende informasjon om speidermerker, speiderloven- og løftet og de vanligste seremonier og sanger.»

Klikk på bildene av bøkene for å se omtale av hver enkelt bok.