VM gjennomført med flott innsats fra flokken

I helgen 6. – 8. mai var det nok en gang duket for vestlandsmesterskap, i Kollevågen. Gult kull i flokken gjorde en kjempeprestasjon og kom på 2. plass!     

Søndagen var det rundløype for speiderne, samtidig med at småspeiderne gikk sin løype. Flokken stilte med to kull, hvor en del av de yngste speiderne var med på sin første konkurranse, så var en del spente ansikter som dukket opp. Kullene fikk prøve seg på knuter, naturkjennskap, livline-kast og ringspill. Solen skinte hele dagen og førte til at en del speidere måtte kaste klærne og kaste seg ut i det kalde vannet som ble beskrevet som ”Egentlig ganske deilig på en måte. Og litt kaldt.” Fra flokken var det også en hel del foreldre som hadde møtt opp, noen var også så sporty at de stilte seg som postvakter helt på sparket, supert! Alt i alt kan det konkluderes med at det var en flott helg som ble avsluttet med at blått kull fikk 13. plass og gul en flott 2. plass, av 21 deltakere. 

Rev og Oter fra troppen kom på flott 24. og 25. plass av 36 startende patruljer. Flott innsats her også, spesielt med tanke på at vi stilte med to unge og ikke så veldig erfarne patruljer!