Aktivitetsdag i Sandviken lørdag 24. april

Aktivitetsdag

Lørdag 24. april inviterte vi speidere, familie og naboer til aktivitetsdag utenfor lokalet. 

AktivitetsdagHer fikk både speidere og voksne prøve forskjellige aktiviteter som spikking, livlinekast, spikerbrett, 4-manns-ski, «Ta rotta på musen» o.a. Vi hadde også kafé med enkel servering.

Arrangementet var et ledd i Speideraksjonen, og inntektene fra kafeen, arrangementet og gaver gikk i sin helhet til aksjonen. I tillegg ville vi benytte arrangementet til å profilere oss i Sandviken og rekruttere nye medlemmer. Det ble også et treffpunkt for speidere og famile utenom våre vanlige speideraktiviteter.

Speideraksjonen er en årlig aksjon i samarbeid mellom Norges Speiderforbund (NSF) og Flyktningehjelpen. Speidere over hele landet samler i år inn penger til barn og ungdom i Øst-Timor. Du kan lese mer om speideraksjonen hos NSF og Flyktninghjelpen

Klikk på bildet for å se billedalbum fra arrangementet.