Vi serverte 4500 Stoltzen-løpere

Stoltzen

Like forbi målområdet i «Stoltzekleiven Opp» ble de ca 4500 startende løperne på fredag og lørdag servert varm saft og bananer, utlevert klesskift og tilbudt oppvarmet skiftetelt av Sandviksspeiderne

StoltzenFra fredag morgen til lørdags kveld – bare avbrudt av noen nattetimer- var ledere, speidere og foreldre i sving ovenfor målområdet i Stoltzen for å yte service til løperne.

I regn, vind og tåke er det ekstra godt å få noe styrkende og varmende, og speiderne som sto for serveringen fikk mange lovord og takknemlige kommentarer fra løperne, som til tider stod i kø rundt utdelingen. Ca 8000 halve bananer, godt over 1000 liter kokende vann og et utall flasker solbærsaft gikk med. I tillegg hadde vi ansvaret for å henge fram klesskiftene som var kjørt opp fra startområdet, og som en ekstra service hadde vi en oppvarmet lavvo for dem som måtte ønske litt ekstra komfort.

Som vanlig under dette arrangementer, dukker det opp journalister og TV-kameraer. I år hadde bt.no sitt webtv en hyggelig reporter som fulgte oss en stund og laget en reportasje som du kan se ved å klikke her.