Kort rapport fra landsleiren

Landsleir 2005

Landsleir 2005Etter en lang busstur (over 60 mil) kom speiderne uforskammet opplagt fram til leiren sent fredags kveld. Det var allerede kommet en del tropper, men hovedinnrykket var om lørdagen.
Lørdagen og deler av søndagen brukte vi til å bygge opp leiren: lage bord til 30 personer, portal, oppvaskestativ, fettfelle, stativ for kildesortering og vedskjul. Nesten alt utføres med surringer, så her får speiderne prøvd seg.
Lørdagskvelden hadde vi åpningsleirbål med underholdning, der hovedinnslaget var Kristian Valen.
Søndag og mandag hadde speiderne ulike ferdighetsøkter, og tirsdag og onsdag er de på haik.
Troppen har 6 amerikanske speidere, et foreldrepar med to gutter og to jenter, som gjester. Ungdommene har gått inn i patruljene, og deltar som vanlige, norske speidere. Familien kommer fra Minnesota, og vil trolig være vertsfamilie for noen av speiderne som skal til USA neste år.
Vi har samlet en del bilder fra de første dagene på leiren her.