Opprenskingen i Pytten, andre etappe

Arbeidslag

ArbeidslagHelgen 17.-19. juni var det duket for andre etappe i vårt prosjekt med opprensking i Pytten. I fjor gjorde vi unna nesten halvparten, trodde vi, og vi regnet med at vi med erfaringene vi gjorde i fjor, kunne gjøre unna minst like mye i år.
Roverlaget kom opp allerede om torsdagen for å begynne å pumpe ut vannet. Alle som husker tilbake til de første ukene i juni, vet at det regnet iherdig på den tiden. Så det var rikelig med vann i Pytten da de begynte, og det var et stadig tilsig etter hvert som pumpen gikk.
«SølePytt»-gjengen, som vesentlig består av roverlaget, Ulf, Bjarne, litt hjulpet av Vinjar og andre, kom et stykke videre, men det ser fortsatt ut til å være arbeid for minst en dugnad til, kanskje to. Hvis du føler at du gikk glipp av årets sølekakeorgie, har du sjansen neste år!
Massen vi tar opp inneholder både mudder og torv, og mesteparten blir lagt ut på plassen mellom Kåken og Pytten. Så om et par år får vi forhåpentlig en fin grønn plen.