Speideraksjonen 16. – 24. april 2005

Speideraksjon
Speideraksjon

Magnus, Lea, Geir og Vinjar koker kaffe og linsesuppe på u-landsovner. Foto: Vivian

Hele gruppen deltok i Speideraksjonen i år, og opptellingen viser at arbeidet absolutt var verdt innsatsen: Rundt 16.500 kroner fikk vi samlet inn i løpet av uken! Lørdag 23. april rigget vi opp en mini-flyktningleir på Tårnplass, hvor vi serverte afrikansk linsesuppe og skikkelig speiderkaffe tilberedt på u-landsovner. Patruljene i troppen og flokken skiftet på å stå med bøsser. De hadde også laget flotte plakater om hva pengene skulle gå til. For de som ikke har fått det med seg, kan vi fortelle at pengene gikk til Flyktninghjelpens arbeid i Nord-Uganda. En stor takk til alle som gjorde en innsats under Speideraksjonen!

Oppskrift på linsesuppe
U-landsovner

Flere bilder fra Speideraksjonen kommer etter hvert.