Om Flokken

3. – 4. klasse

Flokken består av speidere i alderen 8 – 10 år. 

Flokken har møter om tirsdagen, og vi holder møtene enten på lokalet eller ved Mon Plaisir. Alle møtene, både de på lokalet og de på Mon Plaisir,  er fra 18:00 til 19:30. Utemøtene på Mon Plaisir kan evt. vare litt lengre dersom vi går opp i Skredderdalen. Ettersom vi er ute på de fleste møtene, er det viktig at alle er godt kledd, og har bukser man kan sitte på bakken i. 

Fra oktober til april er det mørkt under hele eller deler av møtet, så alle må ha med lykt, og helst refleksvest.

De som har, kan ta med egen tollekniv/spikkekniv der det er angitt i terminlisten.
Om det er noen som ikke skal være med på tur eller manøver, er det likevel viktig å være på planleggingsmøtene, da vi legger viktige speiderelementer til disse møtene.

I kalenderen vår finner du en liste over kommende møter og andre arrangementer som gjelder flokken. Fullstendig terminliste for semesteret (pdf) kan du laste ned her. Vær oppmerksom på at det kan forekomme endringer i terminlisten, da vil det bli gitt beskjed med e-post og/eller SMS og fortrinnsvis også i kalenderen. Bemerk at vi ikke har møter i skoleferie-uker og i uken etter turer/manøvre.

Også i dette semesteret vil vi ha bruk for foreldrehjelp. Vi skal ha foreldremøte om høstens program tidlig i semesteret, der håper vi på like god entusiasme for å delta som foreldrehjelp som tidligere.

Er det noe dere lurer på, er det bare å ta kontakt.

Flokkledelsen våren 2018 er

Verv Navn E-post Adresse Telefon
Flokkleder Vinjar Wærenskjold Kirkevegen 14,
5072 BERGEN
90 88 51 27
Flokkassistent Denise Flatmark Munkebotn 21,
5036 BERGEN
92 68 77 10

Legg igjen en kommentar